Λαμπρός εορτασμός του Αγ. Κωνσταντίνου του Υδραίου (Φωτογραφίες)

ImageΜε λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε σήμερα Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2010 στην Αγιοτόκο νήσο Ύδρα, η εορτή του Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου.

Το πρωί τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου, στην περιοχή "Καλά Πηγάδια".

Της Θεία Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, συμπαραστατούμενος από τους Μητροπολίτες Δράμας κ. Παύλο και Ύδρας κ. Εφραίμ.

Να αναφερθεί, ότι τον Θείο λόγο κήρυξε ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως κ. Βαρνάβας, ο οποίος με τα λόγια του συγκίνησε τους πάντες.

"Όλα τα ανθρώπινα απέτυχαν! Βιώνουμε όμως όσο ποτέ άλλοτε αυτή την αλήθεια της κρίσης, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά η κρίσης η δική μας", τόνισε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως κ. Βαρνάβας.

Εν συνεχεία, ακολούθησε λαμπρή λιτανεία της Αγίας Κάρας και των ιερών λειψάνων του Αγίου Κωνσταντίνου στα σοκάκια της νήσου Ύδρας.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι η λιτανεία ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά στον Καθεδρικό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου εκεί τελέστηκε μια σύντομη δοξολογία.

Δείτε το βίντεο - Μητροπολίτης Νεαπόλεως

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Εμφανίσεις: 94772
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!