Στην Αγιοτόκο Ύδρα ο Δράμας Παύλος και ο Νεαπόλεως Βαρνάβας - (Φωτο)

ImageΓια τον εορτασμό του Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου στην Αγιοτόκο νήσο Ύδρα, έφθασαν σήμερα Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2010 προσκεκλημένοι του Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ οι Μητροπολίτες Δράμας κ. Παύλος και Νεαπόλεως κ. Βαρνάβας

Οι Μητροπολίτες έτυχαν θερμής υποδοχής στο λιμάνι της Ύδρας από τον Μητροπολίτη κ. Εφραίμ, τον Γενικό Αρχιερατικό της Μητροπόλεως Πρωτ. Ακίνδυνο Δαρδανό και κληρικούς της Μητροπόλεως.

Εν συνεχεία μετέβησαν στον Καθεδρικό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου προσκύνησαν τα ιερά λείψανα του Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου, και έψαλλαν το απολυτίκιο του.

Αμέσως μετά συνοδευόμενοι από τον Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ, επισκέφθηκαν το Εκκλησιαστικό Μουσείο της Ιεράς Μητροπόλεως όπου εκεί ο υπεύθυνος Κωνσταντίνος Δαρδανός, τους ξενάγησε στους χώρους των ιερών κειμηλίων.

Επίσης, να αναφερθεί, ότι οι Μητροπολίτες πραγματοποίησαν επίσκεψη τόσο στα γραφεία της Μητροπόλεως Ύδρας, όσο και στο Νοσοκομείο Παναγίας Φανερωμένης.

Στο νοσοκομείο τους υποδέχθηκαν ο διευθυντής και το νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ παράλληλα ξεναγήθηκαν στους χώρους του νοσοκομείου.

Συγκινητική ήταν η στιγμή, όταν οι Μητροπολίτες επισκέφθηκαν τον 100χρονο Αρχιμ. π. Αθανάσιο Κουλούρα πρώην Γενικό Αρχιερατικό της Μητροπόλεως, στο δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται.

Τέλος, οι Μητροπολίτες θαύμασαν το έργο που επιτελείτε στο εν λόγω νοσηλευτικό ίδρυμα το οποίο συντηρείτε με δαπάνες της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Εμφανίσεις: 105548
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!