Με επιτυχία το 10ο Ιερατικό συνέδριο της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου

ImageΓίνεται γνωστό ότι σήμερα 2 Νοεμβρίου ημέρα Τρίτη και από ώρα 9.00 π.μ. καί μετά πραγματοποιήθηκε το 10Ο ΙΕΡΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΑΣ  υπό την Προεδρία του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ.κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ και με θέμα: «ΚΑΤΗΧΗΣΙΣ, ΕΡΓΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ Ἤ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ;».

Κύριος εισηγητής ήταν ο Ιεροκήρυκας της Ι. Μητροπόλεως μας Πανοσ. Αρχιμ. κ. Άνθιμος Παπαλεξόπουλος. Το Συνέδριο έλαβε χώρα στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της «ΚΡΟΚΙΔΕΙΟΥ ΑΙΘΟΥΣΗΣ» της Ι. Μητροπόλεως.

Σκοπό του είχε να ερευνήσει τις διαστάσεις και πτυχές του ζωτικού για την Εκκλησία και τη ζωή της Θέματος και να χαράξει τις γραμμές της Ποιμαντικής δράσεως της Κορινθιακής Εκκλησίας.

Στο Συνέδριο αυτό, έγινε αναφορά ακόμη σε θέματα διοικητικής, πνευματικής, Ιεροτελεστικής, κοινωνικής και Ποιμαντικής φύσεως, και δόθηκαν οδηγίες για τον συντονισμό και την καλή απόδοση του Ιερατικού υπουργήματος γι᾿ αυτό και τα πορίσματα του αναμένονται με πολύ ενδιαφέρον από την Ιερατική οικογένεια της Κορινθίας και του Λαού της.

Εμφανίσεις: 62065
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!