Δράμας Παύλος "Η δύναμη της Ρουμανικής Εκκλησίας είναι ευσέβεια του ρουμανικού λαού"

ImageΑναχώρησε για την Ελλάδα το Τίμιο Ξύλο από την Ιερά Μονή Εικοσιφιννίσης, το οποίο μετέφερε στο Βουκουρέστι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος.

Να αναφερθεί, ότι λίγο πριν αναχωρήσει το Τίμιο Ξύλο μεταφέρθηκε εν πομπή στο Πατριαρχικό Μέγαρο, όπου ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ. Δανιήλ το προσκύνησε για τελευταία φορά.

Εν συνεχεία, ο Πατριάρχης Δανιήλ παρουσία Αρχιερέων της Ρουμανικής Εκκλησίας, τέλεσε μια σύντομη δέηση για το σημαντικό αυτό γεγονός.

Επίσης, ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ. Δανιήλ ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλο, για την χαρά και ευλογία που έδωσε στο Ρουμανικό λαό μεταφέροντας τμήμα του Τιμίου Ξύλου στο Βουκουρέστι.

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Δράμας, ευχαρίστησε τον Πατριάρχη Ρουμανίας για την Αβραμιαία φιλοξενία τονίζοντας, ότι «η κύρια δύναμη της Ρουμανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, είναι η ευσέβεια του Ρουμανικού λαού».

Τέλος, να σημειωθεί, ότι ο Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος μετέφερε το Τίμιο Ξύλο από την Ιερά Μονή Εικοσιφηνίσσης την Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010 και παρέμεινε μέχρι σήμερα 29 Οκτωβρίου.

Εμφανίσεις: 77451
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!