Ο Πατρών Χρυσόστομος καλεί σε απολογία Αρχιμανδρίτη, για τον μακαριστό Χριστόδουλο

ImageΤην έντονη αντίδραση των πιστών έχει προκαλέσει σημερινό δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας των Πατρών, όπου κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών φέρεται να μίλησε με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για το πρόσωπο και την ζωή του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Χριστοδούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Romfea.gr» ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος αντέδρασε άμεσα, προκειμένου να διαπιστώσει αν όλα αυτά που εγράφησαν ελέχθησαν η όχι.

Ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος μιλώντας πριν από λίγο στην Romfea.gr, τόνισε: «Ο εν λόγω κληρικός εκλήθη να παράσχει εγγράφως εξηγήσεις μέχρι την Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010 για τα περαιτέρω».

Γνωστό τυγχάνει, ότι ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος έχει μεγάλη ευαισθησία σχετικά με το πρόσωπο του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, καθόσον υπήρξε στενότατος συνεργάτης ως Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου, και εχειροτονήθη από τον ίδιο Αρχιερέας.

Τέλος, πληροφορίες αναφέρουν, ότι από την πλευρά του Μητροπολίτου θα γίνουν τα δέοντα προς πάσα κατεύθυνση, αν και ο εν λόγω κληρικός κάνει λόγο για ανακρίβειες.

 

Εμφανίσεις: 69105
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!