Το Διοικητικό Συμβούλιο της Διαβαλκανικής Ομοσπονδίας στον Μητροπολίτη Κηφισίας

ImageΤο Σάββατο το πρωί ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου & Ωρωπού κ. Κύριλλος δέχθηκε στα γραφεία της Μητροπόλεως τα μέλη του ΔΣ της Διαβαλκανικής Ομοσπονδίας Ορθοδόξων Νεολαιών με την ευκαιρία της συγκλήσεως στην Αθήνα του ΔΣ της Ομοσπονδίας.

Στη συνάντηση ήταν επίσης παρόντες ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος πρωτ/ρος π. Χρίστος Κυριακόπουλος, ο γραμματέας Αρχιμ. π. Δωρόθεος Κιούσης, ο πρωτ/ρος π. Χαράλαμπος Θεοδώσης μέλος του Γραφείου Νεότητος και της Διαβαλκανικής και ο διάκονος π. Σωτήριος Αλεβιζάκης.

Ο Σεβασμιώτατος κατ΄αρχάς καλωσόρισε με θερμά λόγια τα μέλη του ΔΣ, αναφέρθηκε στους  ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των Εκκλησιών των Βαλκανίων και εξέφρασε την ευαρέσκεια και την υποστήριξη του στο πλούσιο  έργο της Ομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος της Διαβαλκανικής Σέρβος ιστορικός  κ. Dimitar Tasits  εν συνεχεία, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για το ενδιαφέρον και την αγάπη του και ζήτησε την ευλογία και τις προσευχές του για την ευόδοση των εργασιών του Δ.Σ.

Ο γενικός Γραμματέας κ. Ιωάννης Ζερβός αμέσως μετά αναφέρθηκε εν συντομία στο έργο της Ομοσπονδίας κατά το τρέχον έτος καθώς και στα προγράμματα που πρόκειται να υλοποιηθούν την χρονιά που έρχεται.

Η συνάντηση έκλεισε με πλούσιο κέρασμα  και αναμνηστικά δώρα που διένειμε ο Σεβασμιώτατος.

Οι εργασίες του Συμβουλίου έλαβαν χώρα στο Πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Κ. Κηφισιάς και ολοκληρώθηκαν την Κυριακή το απόγευμα.

Image

Image

 

Εμφανίσεις: 97684
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!