Ξάνθης Παντελεήμων "Βλέπω θετικά αυτή την κίνηση του Αρχιεπισκόπου"

Image

Θετική χαρακτήρισε την κίνηση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, να δώσει εντολή να αναρτηθούν στο διαδίκτυο οι πίνακες εσόδων και εξόδων του προϋπολογισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων.

Ο Μητροπολίτης Ξάνθης σχολιάζοντας στην εφημερίδα «Θράκη» την κίνηση αυτή του Αρχιεπισκόπου μεταξύ άλλων τόνισε: «Καλό είναι να υπάρχει μια διαφάνεια και να γνωρίζει τα στοιχεία το ευρύ κοινό. Ειδικά ο πιστός πρέπει να γνωρίζει που πάει η προσφορά του.»

Να σημειωθεί, ότι ο κ. Παντελεήμων δεν παρέμεινε μόνο στο εν λόγω θέμα, αλλά αναφέρθηκε και στα οικονομικά των Ιερών Μητροπόλεων.

Συγκεκριμένα τόνισε, ότι «όποιος δει τα ποσά των Μητροπόλεων θα απογοητευθεί, καθώς μιλάμε για εικοσιπέντε, τριάντα και πενήντα χιλιάδες ευρώ…»

Επίσης, πρόσθεσε πως «κάθε μέρα ετοιμάζονται εκατόν πενήντα μερίδες φαγητού, ενώ το Φιλόπτωχο Ταμείο μας καλύπτει καθημερινά μικρές ανάγκες, όπως το γάλα των παιδιών και τα φάρμακα των αρρώστων.»

Τέλος, ο Μητροπολίτης Ξάνθης Παντελεήμων, υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Πάντως βλέπω θετικά αυτή την κίνηση του Αρχιεπισκόπου»

Εμφανίσεις: 74755
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!