Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στα ονομαστήρια του Κορίνθου

ImageTα ονομαστήρια του γιόρτασε σήμερα ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος εορτή του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη  παρουσία πολλών μητροπολιτών καθώς και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου, ο οποίος έφτασε στον ιερό ναό λίγο πριν το τέλος του πανηγυρικού εσπερινού για να ευχηθεί στον Μητροπολίτη Κορίνθου από κοντά .

Στον πολυαρχιερατικό εσπερινό που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος παρουσία των μητροπολιτών Μονεμβάσια και Σπάρτης κ. Ευσταθίου, Καισαριανής Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ, Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου καθώς και Mητροπολιτών από το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας όπως τον Μητροπολίτη Καμερούν κ. Γρηγόριο και Νιγηρίας Αλέξανδρο.

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στον ιερό ναό για να τον τιμήσουν, σήμερα που άγει τα ονομαστήρια του.

Τέλος, στον Μητροπολιτικό ναό του Αποστόλου Παύλου, τέθηκε προς προσκύνηση τεμάχιο ιερού λειψάνου του Αγίου Διονυσίου προς ευλογία των πιστών.

Image

Image

Image

Image

Εμφανίσεις: 71968
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!