Την Μητρόπολη Δημητριάδος θα επισκεφθεί ο Λεμεσού Αθανάσιος

ImageΤην τοπική μας Εκκλησία πρόκειται να επισκεφθεί, από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, Ιεράρχης της Εκκλησίας της Κύπρου, προσκεκλημένος της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος.

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού το πρωί της Τρίτης 28/9, συνοδευόμενος από τον Σεβ. Ποιμενάρχη μας κ. Ιγνάτιο, θα επισκεφθεί το Κέντρο Σίτισης του Μητροπολιτικού Ι. Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου, όπου θα ενημερωθεί για την λειτουργία του και τις αυξημένες ανάγκες που καλύπτει το συσσίτιο.

Ακολούθως θα μεταβεί στην Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αγίου Γεωργίου Νηλείας, όπου θα μιλήσει σε Παμμοναστική σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως, με θέμα «Τί εστίν Μοναχός;»

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Σεβ. κ. Αθανάσιος θα ομιλήσει στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως (Κ. Καρτάλη – Ανθ. Γαζή) σε εκδήλωση που διοργανώνουν από κοινού η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και η Ένωση Κυπρίων Μαγνησίας.

Το θέμα της ομιλίας του θα είναι «Κύπρος: η νήσος των Αγίων και των Μαρτύρων της ελευθερίας»

Εμφανίσεις: 82872
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!