Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το 12ο Διεθνές Συνέδριο στις Σέρρες

ImageΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 12ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου, που διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Βιβλικών Σπουδών, με θέμα: «Ο Θεολόγος και Ευαγγελιστής Ιωάννης: θέματα εισαγωγικά, φιλολογικά, ερμηνευτικά και θεολογικά του  Ευαγγελίου του».

Το Επιστημονικό Θεολογικό Συνέδριο που φιλοξενήθηκε και τελούσε υπό την αιγίδα της  Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες από 17 έως και 19 Σεπτεμβρίου ε. ε.

Παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες:

1. Από την τέλεση της ακολουθίας του Αγιασμού από τον Σεβ. Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο κατά την έναρξη του Συνεδρίου.

2. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ διαβάζει το μήνυμα του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως κ. Βαρθολομαίου.

3. Ο εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Σεβ. Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ.

4.Ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής Θεσσαλονίκης, καθ. κ. Μ. Τρίτος.

5. Ο Πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής Θεσσαλονίκης, καθ. κ. Δ. Καϊμάκης.

6. Ο Πρόεδρος του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής Θεσσαλονίκης, καθ. κ. Χρ. Οικονόμου.

7.Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Βιβλικών Σπουδών, ομότ. καθ. του Τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ, κ. Ι. Γαλάνης.

8.Παρασκευή 17/9, πρώτη Συνεδρία: Από αριστερά ο Λέκτορας του Τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ, κ. Χ. Ατματζίδης, η Λέκτορας του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του ΑΠΘ, κα. Αικ. Τσαλαμπούνη, ο καθηγητής του Τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ, κ. Π. Βασιλειάδης, ο ομότ. καθηγητής του Τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ, κ. Ι. Καραβιδόπουλος.

9.Σάββατο 18/9, τρίτη συνεδρία: Από αριστερά η διδάκτωρ του Τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ, κα Ζ. Τερλιμπάκου, η διδάκτωρ του Τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ, κα Α. Τιρικανίδου, ο καθηγητής του Τμήματος Ορθοδόξου Θεολογίας του Πανεπιστημίου του Βουκουρεστίου, π. Constantin Coman, η επίκ. καθηγήτρια του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ, κα. Κ. Παπαδημητρίου.

10. Παρασκευή 17/9, τρίτη Συνεδρία: Από αριστερά ο καθηγητής και πρόεδρος του Τμήματος Ορθοδόξου Θεολογίας του Πανεπιστημίου του Μονάχου, κ. Κ. Νικολακόπουλος, Ο καθηγητής και πρόεδρος του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής Θεσσαλονίκης, καθ. κ. Χρ. Οικονόμου, ο επίκ. καθηγητής του Τμήματος Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Κ. Μπελέζος, ο αναπλ. καθηγητής του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Σ. Δεσπότης.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Εμφανίσεις: 95869
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!