Συνεργασία Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων

ImageΕυχαριστήρια επιστολή (6/9/2010) προς τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο απέστειλε η Προϊσταμένη Δ/νσης του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων, Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου, Κοινωνική Λειτουργός κ. Ευθυμία Μούτου, για την αμέριστη συμπαράσταση που επέδειξε η Τοπική Εκκλησία στο έργο του Ιδρύματος, κατά τη διάρκεια του θέρους.

Συγκεκριμένα, η Ιερά Μητρόπολή μας διέθεσε, για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, ένα αυτοκίνητο για την ασφαλή μεταφορά των ανηλίκων σε παραθαλάσσιους προορισμούς, προκειμένου να χαρούν τις ομορφιές της θάλασσας, ενώ φιλοξένησε τρία παιδιά του Ιδρύματος, με σχεδόν ανύπαρκτο οικογενειακό περιβάλλον, στις κατασκηνώσεις στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου.

Η παραπάνω αμέριστη συνεργασία και προσφορά, όπως σημειώνει στην επιστολή της η κ. Μούτου, «έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να δουν μία τελείως διαφορετική καθημερινότητα, πλημμυρισμένη με αγάπη, ενδιαφέρον και σωστή αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους».

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Τουρισμού Νικητιάδη

Με τον Υφυπουργό Τουρισμού, αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού, κ. Γεώργιο Νικητιάδη συναντήθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος την Παρασκευή 3/9/2010, στο γραφείο του πρώτου στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τον κ. Νικητιάδη για τις δράσεις της τοπικής Εκκλησίας στον χώρο του αθλητισμού και τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε για την δημιουργία του Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία «ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ», στον οποίο έχουν ενταχθεί, με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και τα παιδιά των ΡΟΜΑ της περιοχής μας.

Ο Σεβασμιώτατος προσκάλεσε τον κ. Υφυπουργό στα εγκαίνια του γηπέδου του Αθλητικού Συλλόγου «ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ», σε χώρο που παραχώρησε ο Δήμος Ν. Ιωνίας στο Αλιβέρι, που θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 4/10/2010.

Ο κ. Νικητιάδης εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για τις πρωτοβουλίες της Ιεράς Μητροπόλεως στον χώρο της Νεότητας και στο κομμάτι του αθλητισμού και ήταν καταρχήν θετικός για την παρουσία του στην Μητρόπολή μας την ημέρα των εγκαινίων.

Εμφανίσεις: 38720
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!