Συνάντηση Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ με Γιάννη Μίχα

ImageΣυνάντηση με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ είχε σήμερα το μεσημέρι ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μίχας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε εκτενής αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη του Πειραιά, ενώ ιδιαίτερος λόγος έγινε στις κοινές κοινωνικές δράσεις που μπορούν να αναπτύξουν Δήμος και Εκκλησία για την στήριξη και προστασία των ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων, για τις οποίες υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων. 

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον προεκλογικό αγώνα του κ. Μίχα, με την προσδοκία η πολύπλευρη συνεργασία που είχε αναπτυχθεί σε επίπεδο Νομαρχίας Πειραιά να συνεχιστεί και από το μετερίζι του Δήμου. 

Σε δηλώσεις του ο κ. Μίχας επεσήμανε: «Η Ιερά Μητρόπολη Πειραιά επιτελεί καθημερινά και αθόρυβα, ανεκτίμητο κοινωνικό έργο. Ειδικά μάλιστα αυτές τις δύσκολες ημέρες της οικονομικής κρίσης που περνά η κοινωνία μας, αποτελεί το ασφαλές καταφύγιο για πολλούς συμπολίτες μας που προσέρχονται στις εκκλησίες και στις ενορίες του Πειραιά, αναζητώντας τα βασικά : Την υλική αλλά και την ανθρώπινη, την ψυχική συμπαράσταση. Αποτελεί επομένως τον πραγματικό και καθημερινό σύμμαχο των φορέων της Αυτοδιοίκησης στην προσπάθειά τους να στηρίξουν τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη».

«Είναι κάτι που το ζήσαμε στην θητεία μας στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, είναι κάτι που θα το επιζητήσουμε με θέρμη και στον α’ βαθμό αυτοδιοίκησης, στον Δήμο του Πειραιά. Οι α/θμιοι ΟΤΑ αποτελούν λόγω της εγγύτητάς τους προς τους πολίτες την κατεξοχήν βαθμίδα διοίκησης για την παροχή κοινωνικών υπηρεσιών προς τους πολίτες. Δήμος και Μητρόπολη Πειραιά, Μητρόπολη και Δήμος θα οικοδομήσουμε ένα ισχυρό δίχτυ προστασίας των αδύναμων συμπολιτών μας κάνοντας πράξη την κοινωνία της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης», πρόσθεσε κλείνοντας ο κ. Μίχας.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι τον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά στη συνάντηση με τον Μητροπολίτη συνόδευαν οι συνεργάτες του Σταύρος Μαρκάτος και  Ρουμπίνη Ανδριοπούλου.

Εμφανίσεις: 61519
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!