Διέρρηξαν την οικία του μητροπολίτη Κώου Ναθαναήλ την ώρα που κοιμόταν

ImageΕρεύνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη άγνωστου δράστη, πιθανότατα τοξικομανή, που με περισσό θράσος διέρρηξε το βράδυ της Τρίτης την οικία του Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ.

Συγκεκριμένα ο δράστης εισέβαλε στην οικία του Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου, την ώρα που ο ίδιος κοιμόταν και αφαίρεσε από το γραφείο του, το οποίο βρίσκεται στο παρεκκλήσι του Ευαγγελισμού, ότι είχε περισσέψει από τον μισθό του.

Να αναφερθεί, ότι ο Μητροπολίτης Κώου κ. Ναθαναήλ που διαμένει σε κατοικία η οποία ανακατασκευάστηκε και ήταν εγκαταλελειμμένη και καταφύγιο στο παρελθόν για εξαρτημένους, στο νησί από την έναρξη της θητείας του επιδόθηκε σε πλούσιο φιλανθρωπικό έργο, αποδεχόμενος στην οικία του πλήθος κόσμου συμπεριλαμβανομένων και τοξικομανών στους οποίους έδινε μικρό οικονομικό βοήθημα.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο δράστης πρέπει να γνώριζε την εσωτερική διαρρύθμιση της κατοικίας, αφού πήδηξε από τα εξωτερικά κάγκελα έσπασε πόρτα αυτής και κατευθύνθηκε αμέσως στο γραφείο του Σεβασμιότατου όπου και βρίσκονταν τα χρήματα που διέθετε σε φτωχούς.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ αντιλήφθηκε το πρωί την διάρρηξη και ενημέρωσε την Ασφάλεια η οποία διενεργεί σχετική έρευνα.

Εμφανίσεις: 55531
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!