Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Πατούλης στον Μητροπολίτη Κηφισίας Κύριλλο

ImageΕθιμοτυπική επίσκεψη στον νέο Μητροπολίτη Κηφισιάς Αμαρουσίου & Ωρωπού κ. Κύριλλο, πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης έκανε μια πλήρη ενημέρωση στον νέο Μητροπολίτη για τους Ιερούς Ναούς που υπάρχουν στην πόλη του Αμαρουσίου αλλά και για όσους πρόκειται να κατασκευαστούν ακόμη, ενώ συζητήθηκε με ποιον τρόπο μπορεί να παρέμβει η Μητρόπολη στο Μετόχι της Αγίας Φιλοθέης, ώστε να μπορεί αυτό να λειτουργεί για κάποιες ημέρες το χρόνο.

Επίσης ο κ. Πατούλης έθεσε στον Μητροπολίτη κ. Κύριλλο τα εξής θέματα:

α) Την δημιουργία βοηθητικών χώρων στον περιβάλλοντα χώρο του Ι. Ν. της Παναγίας Νερατζιώτισσας, σε συνεννόηση με την Ναοδομία.

β) Την ανακαίνιση των δεκάδων εξωκλησίων του Αμαρουσίου

γ) Τη συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως με το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας, για τη διενέργεια προληπτικών εξετάσεων σε απόρους των ενοριών της Μητροπόλεως.

Στο περιθώριο της επίσκεψης, ο κ. Πατούλης δώρισε στον κ. Κύριλλο το βιβλίο με την ιστορία του Αμαρουσίου (βλέπε φώτο).

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πατούλη για την ενημέρωση που είχε, και εξέφρασε την επιθυμία να ανταποδώσει την επίσκεψη του κ. Δημάρχου, ενώ τονίστηκε ότι η συνεργασία μεταξύ Δήμου Αμαρουσίου και Μητροπόλεως Κηφισιάς, Αμαρουσίου & Ωρωπού θα είναι συνεχής και αγαστή.

Εμφανίσεις: 41779
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!