Μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος "Να μιμηθούμε την ζωή των Αγίων"

ImageΜε βυζαντινή κατάνυξη τελέστηκε το απόγευμα της Δευτέρας 28 Ιουνίου, στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδας - Αγίου Νεκταρίου στη Τερψιθέα Γλυφάδος, ο εσπερινός της εορτής του Αποστόλου Παύλου, όπου άγει τα ονομαστήρια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γλυφάδος κ. Παύλος.

Στον πανηγυρικό εσπερινό χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Γλυφάδος κ. Παύλος, παρουσία κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως και πλήθους πιστών οι οποίοι κατέκλισαν τον ναό.

Να αναφερθεί, ότι του πανηγυρικού εσπερινού προεξήρχε ο Αρχιμανδρίτης Μάξιμος (Κάππας), προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίας Φωτεινής Ιλισού.

Μετά το πέρας του Εσπερινού, ο Μητροπολίτης Γλυφάδος αναφέρθηκε στην ζωή των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, τονίζοντας ότι η ζωής τους και γενικά όλων των Αγίων πρέπει να είναι παράδειγμα για το πώς πρέπει να ζει ο αληθινός Χριστιανός.

Συγκεκριμένα ο κ. Παύλος, τόνισε: «Πρέπει να ακολουθούμε και να μιμηθούμε την ζωή των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, διότι η ζωή τους ήταν μια μαρτυρία πίστεως και αγάπης για τον Ιησού Χριστό. Έτσι πρέπει να είναι και η δική μας ζωή, μια μαρτύρια πίστεως και αγάπης για τον γλυκύτατο Ιησού Χριστό».

«Θέλω να ευχαριστήσω τους κληρικούς και τους λαϊκούς που βρέθηκαν σήμερα στο μοναστήρι μας, γιατί απόψε ήρθατε εδώ να προσευχηθούμε όλοι μαζί, τιμώντας έτσι την ζωή των Αγίων της Εκκλησίας μας», πρόσθεσε ο Μητροπολίτης Γλυφάδος κ. Παύλος.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι ο Μητροπολίτης Γλυφάδος μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα δέχθηκε τις ευχές των πιστών στο Αρχονταρίκι της Μονής, προσφέροντας στον καθένα από ένα βιβλίο με τον Βίο και την Ακολουθία των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Φωτογραφίες: Romfea.gr

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Εμφανίσεις: 54105
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!