Κηφισίας Κύριλλος "Θα δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό της Εκκλησίας"

ImageΛαμπρή Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου προεξάρχοντος του πρώτου Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κυρίλλου, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη 

Σε κλίμα συγκίνησης τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου λαμπρή Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, Δημοτικών Συμβούλων και πλήθος πιστών, την Κυριακή 20 Ιουνίου 2010. 

Τον Μητροπολίτη κ. Κύριλλο, ο οποίος λειτούργησε για πρώτη φορά στη Μητρόπολη Αμαρουσίου από την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό ο τοπικός κλήρος και οι πιστοί. 

Στην προσφώνησή του, ο υπεύθυνος του Ιερού Ναού, πατέρας Χρήστος Μαρούδας καλωσόρισε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη λέγοντας μεταξύ άλλων: "Ήμασταν το Ποίμνιο χωρίς το Δεσπότη μας. Τώρα έχομε Ποιμένα, μετά από πολλά χρόνια ταλαιπωρίας". 

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης καλωσορίζοντας τον κ. Κύριλλο στην πόλη του Αμαρουσίου, αφού εξήρε την προσωπικότητα του νέου Ποιμενάρχη υπογράμμισε:

«Είμαστε βέβαιοι ότι το έργο που θα προσφέρεται θα είναι μεγάλο. Εγώ προσωπικά, η Διοίκηση της πόλης και οι πολίτες του Αμαρουσίου θα σταθούμε αρωγοί σε κάθε δημιουργική πρωτοβουλία σας και θα συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο σας».

Τέλος, ο Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτης κ. Κύριλλος ευχαρίστησε το Δήμαρχο τη στήριξη που παρέχει στο έργο της Εκκλησίας, αλλά και για την Ποιμαντορική Ράβδο που του δώρισε και σημείωσε, ότι "όλοι μαζί, κλήρος και λαός, θα δουλέψουμε για την Εκκλησία και τη διάδοση του λόγου του Κυρίου".

Εμφανίσεις: 43880
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!