Ο Μητροπολίτης Κηφισίας Κύριλλος στις πυρόπληκτες περιοχές

ImageΘεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου της πληγείσης από την καταστροφική πυρκαγιά κοινότητας του Βαρνάβα, τέλεσε σήμερα Κυριακή 18 Ιουλίου 2010, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωροπού κ. Κύριλλος.

Να αναφερθεί, ότι ο Μητροπολίτης Κύριλλος μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας επισκέφθηκε την περιοχή Μικροχώρι καθώς και άλλες πυρόπληκτες περιοχές.

Τον Μητροπολίτη Κηφισίας συνόδευαν στις περιοχές η Πρόεδρος της Κοινότητας Καπανδριτίου κα Κελίδου Ευδοξία και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βαρνάβα κ. Βούλγαρης Νικόλαος.

Σε συνεργασία που είχε ο Μητροπολίτης Κηφισίας κ. Κύριλλος με τους Προέδρους των Κοινοτήτων των πυρόπληκτων περιοχών, δήλωσε ότι «η μητρόπολη Κηφισίας προτίθεται να έρθει αρωγός σε οικογένειες που υπέστησαν ζημίες».

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας συνομίλησε με κατοίκους τις περιοχής, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν με εγκαρδιότητα.


Image

Image

Image

Image

Image

Εμφανίσεις: 66811
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!