Ώρες αγωνίας για τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης Άνθιμο

ImageΣυνεχίζεται η δοκιμασία που περνά τις τελευταίες ημέρες με την υγεία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Άνθιμος, του οποίου στο πλευρό βρίσκεται σύσσωμη η Εκκλησία της Κρήτης.

Να σημειωθεί, ότι η «Romfea.gr» είχε γράψει από τη Τρίτη, 20 Απριλίου ότι ο Μητροπολίτης Άνθιμος εξαιτίας εμμένουσας αρρυθμίας εισήχθη εσπευσμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου εκεί κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι θεράποντες ιατροί με ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσαν, εξέφρασαν συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του αγαπητού σε όλους Ιεράρχη.

Επίσης, να αναφερθεί, ότι χθες ο Μητροπολίτης Άνθιμος όπως μας πληροφόρησαν άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό του, παρουσίασε μια σταδιακή βελτίωση στο θέμα της αρρυθμίας.

Ακόμη, πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο κ. Άνθιμος αποσωληνώθηκε και ήρθε σε επαφή με το περιβάλλον, αναπνέοντας πλέον χωρίς μηχανική υποστήριξη.

Σύμφωνα πάντα με το ιατρικό ανακοινωθέν, που εξέδωσε το μεσημέρι το νοσοκομείο και το οποίο υπογράφει ο διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, Χαράλαμπος Μαρκάκης, σκοπός των γιατρών της Εντατικής είναι μόλις το επιτρέψει η κλινική κατάσταση του ασθενούς να διακοπεί η καταστολή και ακολούθως η μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι η όλη κατάσταση της υγείας του Μητροπολίτη Ρεθύμνης είναι βεβαρυμμένη, καθώς στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου ο κ. Άνθιμος, είχε υποβληθεί σε ακρωτηριασμό του κάτω άκρου, λόγω το ότι πάσχει από Σακχαρώδη διαβήτη.

Εμφανίσεις: 51227
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!