Συνάντηση τριών επιταφίων στη Βέροια, προεξάρχοντος του Επισκόπου Θερμών

ImageΜε τη συνάντηση των Επιταφίων τριών κεντρικών Ναών της Βέροιας, του Πολιούχου Αγίου Αντωνίου, των  Αγίων Αναργύρων και της Υπαπαντής, κορυφώθηκαν οι λατρευτικές εκδηλώσεις της Μ. Παρασκευής στη Βέροια, χθες το βράδυ.

Στη λιτανεία του Επιταφίου του Ναού του Αγίου Αντωνίου προεξήρχε ο Επίσκοπος Θερμών κ. Δημήτριος (Επίσκοπος του Οικουμενικού Πατριαρχείου), συνοδευόμενος από τους ιερείς του Ναού.

Κατά τη συνάντηση των τριών επιταφίων, ο Επίσκοπος Θερμών μετέφερε και τις ευχές του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, ο οποίος εκείνη την ώρα κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, για να μεταβεί στα Ιεροσόλυμα, ως εκπρόσωπος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, για να μεταφέρει το Άγιο Φως στην Εκκλησία της Ελλάδος. Τον κ. Δημήτριο αντιφώνησε ο πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως Βεροίας, Αρχιμ. Γεώργιος Χρυσοστόμου, ο οποίος παράλληλα ευχήθηκε Καλή Ανάσταση στους ενορίτες των τριών Ναών και τους επισκέπτες της πόλης.

Μεταξύ  των παρόντων, ήταν η γνωστή και  ιδιαίτερα αγαπητή ηθοποιός κ. Ειρήνη Κουμαριανού, η οποία βρίσκεται στη Βέροια για τις εορτές του Πάσχα, φιλοξενούμενη από τη Δήμαρχο Βέροιας κ. Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη.

Εμφανίσεις: 56033
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!