Μητροπολίτης της Αφρικής στηρίζει την οικονομία της Ελλάδας

ImageΣύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Romfea.gr», ο Μητροπολίτης Κεντρώας Αφρικής κ. Ιγνάτιος, παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει στο τεράστιο ιεραποστολικό έργο του στην Κεντρική Αφρική, σε συμβολική ένδειξη συμπαράστασης στην πατρίδα μας, αποφάσισε και αυτός με την σειρά του να επιστρέψει στο κράτος το επίδομα που λαμβάνει ως μισθό από το Υπουργείο Εξωτερικών.

Υπενθυμίζουμε ότι Μητροπολίτης Κεντρώας Αφρικής κ. Ιγνάτιος, υπηρετεί ως ιεραπόστολος επί είκοσι και περισσότερα έτη στο Κονγκό.

Επίσης, εξελέγη Μητροπολίτης Κεντρώας Αφρικής στις 16.03.2003, και υπέβαλε την παραίτησή του στον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρο Β΄ την περασμένη εβδομάδα.

Η Ιερά Σύνοδος έκανε δεκτή την παραίτηση, αλλά την μετέθεσε χρονικά για λόγους εξυπηρέτησης των ποιμαντικών αναγκών της εμπερίστατης Μητροπόλεως που βρίσκεται στην καρδιά της Αφρικής.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι προ διετίας περίπου διεσώθη ως εκ θαύματος όταν το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε συνετρίβη κατά την απογείωσή του.

Τέλος, μόλις έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες το Πρακτορείο μας θα σας ενημερώσει σχετικά.

Εμφανίσεις: 57507
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!