Ενθρόνιση Ηγουμένου στην Ιερά Μονή «Παναγία Πάντων Χαρά» Καλεντζίου

ImageΤο Σάββατο 13 Μαρτίου 2010, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος θα τελέσει Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή «ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΝΤΩΝ ΧΑΡΑ» στο Καλέντζι, στην διάρκεια της οποίας θα χειροτονήσει εις Διάκονο τον αδελφό της Ιεράς Μονής Παντελεήμονα Λιλιόπουλο.

Επίσης θα εγκαταστήσει Ηγούμενο, δια επισήμου τελετής, τον κτήτορα και Γέροντα της Ιεράς Μονής Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη κ. Προκόπιο Μερτύρη, ο οποίος αναλώθηκε στην εκ θεμελίων ανοικοδόμηση και οργάνωση της Ιεράς αυτής Μονής όσο και της Ιεράς Γυναικείας Μονής Αγίου Αθανασίου Πουλίτσης.

Η προσέλευση των πιστών στην ενθρόνιση του Ηγουμένου και στην Χειροτονία του αδελφού θα αποτελέσει ενίσχυση στον αγώνα των ενασκουμένων πατέρων της Ιεράς Μονής γι᾿ αυτό  και παρακαλούνται όπως με την παρουσία τους και την συμπροσευχή τους τιμήσουν τον Γέροντα και τους αδελφούς και δεηθούν στον Ύψιστο για την ενίσχυση τους στην ανάληψη των υψηλών καθηκόντων τους.

Εμφανίσεις: 150783
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!