Ο Μητροπολίτης Καβάλας Προκόπιος βράβευσε τον Ποδοσφαιριστή Ντιέ

ImageΟ Ιβοριανός παίχτης της ποδοσφαιρικής ομάδας της Καβάλας, Σέρζ Ντιέ, παρέλαβε το βραβείο του, για το καλύτερο γκολ της 25ης Αγωνιστής  που πέτυχε κόντρα στον Άρη, από τον Μητροπολίτη Φιλίππων κ. Προκόπιο.

Ο Μητροπολίτης Φιλίππων σε δηλώσεις μετά το πέρας της βράβευσης, σημείωσε τις ευλογίες της Εκκλησίας στην ΠΑΕ Καβάλα και συνεχάρη τις προσπάθειες της διοίκησης, παικτών και προπονητών της ομάδας.

Επίσης, ο Μητροπολίτης κ. Προκόπιος τόνισε: «Η Ιερά Μητρόπολη μετέχει και αυτή, στη χαρά της Τοπικής Ομάδας της Καβάλας».

Στη συνέχεια, ο Μητροπολίτης Προκόπιος  στάθηκε στο έργο της Ιεράς Μητρόπολης Καβάλας, η οποία όπως ανέφερε «προσπαθεί να προωθήσει τον Χριστιανισμό στη Νότια Αφρική».

Τέλος, να σημειωθεί, ότι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Μπακιρτζής, χάρισε στον Μητροπολίτη Προκόπιο μία μπάλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών, καθώς και μία φανέλα του Ντιέ με το αυτόγραφό του.

Εμφανίσεις: 51571
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!