Φωτογραφίες από τον καμένο ναό του Αγ. Ιωάννου Τυρνάβου

ImageΤην Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010, ο ιστορικός Ενοριακός Ιερός Ναός Αγίου Ιωάννου Τυρνάβου, καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά.

Η Ενορία του Αγ. Ιωάννη προσωρινά θα φιλοξενείται στο Ιερό Παρεκκλήσιο των Αγίων Αναργύρων Τυρνάβου, στο οποίο θα τελούνται όλες οι Ιερές Ακολουθίες και τα Ιερά Μυστήρια της Ενορίας.

Για την αποκατάσταση της μεγάλης ζημιάς έχει ανοιχθεί ειδικός Τραπεζικός Λογαριασμός σε όλες τις Τράπεζες του Τυρνάβου, προκειμένου να καταθέσουν οι πιστοί τον οποιοδήποτε οβολό τους. 

Στο μεταξύ συστήθηκε ήδη Ερανική Επιτροπή από ενορίτες της Ενορίας Αγίου Ιωάννου Τυρνάβου, αποτελούμενη από είκοσι Ενορίτες, υπό την προεδρία του Προϊσταμένου του Ιερού Ναού Πρωτοπρεσβυτέρου π. Γεωργίου Παπαϊωάννου.

Στους Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεώς μας θα περιαχθεί δίσκος υπέρ του Ιερού Ναού Τιμίου Προδρόμου Τυρνάβου, την Κυριακή των Απόκρεω 7 Φεβρουαρίου 2010.

Τέλος, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος θα λειτουργήσει την ερχόμενη Κυριακή 31 Ιανουαρίου στο Παρεκκλήσιο των Αγίων Αναργύρων Τυρνάβου.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 

Εμφανίσεις: 34338
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!