Μνημόσυνο μακαριστού Αρχιεπισκόπου - Ομιλητής ο Κορίνθου

ImageΣτις 28 Ιανουαρίου συμπληρώνονται δύο χρόνια από την εκδημία του αοίδιμου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου.

Έτσι την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010 στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Νικολάου Καισαριανής, με την μέριμνα του εκεί Μητροπολίτου κ. Δανιήλ, θα τελεσθεί το διετές Μνημόσυνο του μακαριστού Αρχιεπισκόπου από πλειάδα Αρχιερέων μεταξύ των οποίων θα είναι και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Διονύσιος, πνευματικό τέκνο του αειμνήστου, ο οποίος μάλιστα θα εκφωνήσει τον επιμνημόσυνο λόγο.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστως αποδέχθηκε την τιμητική αυτή πρόσκληση θεωρώντας ως υποχρέωση του την εκεί παρουσία του αλλά και μία ακόμη ευκαιρία για να αποδώσει κατά καθήκον την ευγνωμοσύνη του προς τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο κυρό Χριστόδουλο, ο οποίος επί μία δεκαετία κόσμησε τον Αρχιεπισκοπικό θρόνο της Εκκλησίας της Ελλάδος με την αξιόλογη και πληθωρική προσωπικότητά του και προσέφερε κατά κοινή ομολογία ανεκτίμητες υπηρεσίες στην Εκκλησία και το Έθνος.

Εμφανίσεις: 38092
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!