Εκκλησιαστικοί ύμνοι και Κορεάτικα τραγούδια χθες στο Άργος

ImageΧθες, Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010 πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο του ιερού προσκυνήματος Αγίου Ιγνατίου Ζογκα Άργους συναυλία εκκλησιαστικών ύμνων και παραδοσιακών Kορεάτικων τραγουδιών με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 110 χρόνων ορθόδοξης μαρτυρίας στην χώρα της άπω ανατολής.

Της πολυμελούς αποστολής προϊστατο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορέας κ. Αμβρόσιος ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε στο έργο της ιεραποστολής που εκτελείται στην μητρόπολη του.

 

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ Ιάκωβος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Επιδαύρου κ Καλλίνικος και πάρα πολύς κόσμος.

Η χορωδία από την Κορέα έψαλε ύμνους στα Κορεατικά και τα Ελληνικά την διεύθυνση της χορωδίας του Καθεδρικού Ναού του αγίου Νικολάου Σεούλ είχε ο κ. Γαβριέλας Κιμ μετά την Αργολίδα η χορωδία θα πάει στην Άρτα και την Αθήνα στο τέλος της εκδήλωσης έγινε ανταλλαγή δώρων.

 

Image

Image

Εμφανίσεις: 60362
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!