Ο Λαρίσης Ιγνάτιος διοργάνωσε μεγάλη φιλανθρωπική βραδιά

ImageΠολύ μικρή απεδείχθη η μεγαλύτερη  αίθουσα στη Λάρισα, δηλαδή του  Ξενοδοχείου Διβάνη, καθώς φιλοξένησε  εκατοντάδες φιλάνθρωπες και  φιλόπτωχες κυρίες από τη Λάρισα, που διακονούν στα Φιλόπτωχα Ταμεία των Ενοριών της «Λάρισας», σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος και τα μέλη της «Λογίας Φιλαδελφίας και Αλληλεγγύης» της Ιεράς Μητροπόλεως.

Οι ευλογημένες γυναίκες των Φιλοπτώχων Ταμείων απήντησαν θετικά στην πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου κ. Ιγνατίου, ι συγκεντρώθηκαν όλες μαζί το βράδυ της Τρίτης 12ης Ιανουαρίου 2010 σε μια πολύ πλούσια φιλανθρωπική βραδιά που δεν είχε προηγούμενο και απόλαυσαν τους πατρικούς λόγους του Σεβασμιωτάτου, περί ελεημοσύνης και ειλικρινούς αγάπης, ενώ παράλληλα άκουσαν ζωντανά τη θαυμάσια χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως «ο Άγιος Αχίλλιος», υπό την πεπνυμένη καθοδήγηση του Σχολάρχου αυτής, Μουσικολογιωτάτου Διευθυντού κ. Ηλία Παπαδόπουλου, που μαζί με τον Μουσικοδιδάσκαλο κ. Αντρέα Καλογιάννη παρουσίασαν ένα πανέμορφο πρόγραμμα με επίκαιρους ύμνους και ψαλτοτράγουδα, γεγονός που καταχειροκροτήθηκε από το πολυπλυθές ακροατήριο.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιγνάτιος  ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές  αυτής της πολύ επιτυχημένης φιλανθρωπικής εκδηλώσεως, αλλά και μία - μία τις κυρίες που επιτελούν με ένθεο ζήλο το πλούσιο φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας.

Image

Εμφανίσεις: 61070
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!