Ο Μητροπολίτης Βεροίας Παντελεήμων μοίρασε δώρα σε παιδάκια

ImageΔώρα  στα παιδιά των ιερέων και των  υπαλλήλων της Μητρόπολης, μοίρασε  το πρωί της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, με την παρουσία του Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σαμαρείας κ. Αμβροσίου (Πατριαρχείο Ιεροσολύμων), στην «Αίθουσα του Θρόνου» στο Μητροπολιτικό Μέγαρο.

Ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων, αφού έδωσε τις ευχές του για Καλή και Ευλογημένη Χρονιάς, ανέφερε στα παιδιά των ιερέων πως θα πρέπει να αισθάνονται ιδιαιτέρως τυχερά που ο πατέρας τους είναι κληρικός, καθώς τους δίνεται η δυνατότητα να ζουν μέσα στην ευλογία της ιερατικής οικογένειας, να ζουν από κοντά την διακονία που καθημερινά προσφέρει στον Σωτήρα Χριστό. Τα παρότρυνε δε, να μιμηθούν το καλό παράδειγμα της οικογένειάς τους, είτε αποφασίσουν στο μέλλον να ενταχθούν στον κλήρο ή όχι.

Από την  πλευρά του ο Μητροπολίτης κ. Αμβρόσιος ευχήθηκε η Χάρη του Σπηλαίου της Βηθλεέμ, στο οποίο προσφέρει της υπηρεσίες του τόσα χρόνια, να συνοδεύει τους ιερείς, τους υπαλλήλους και τα παιδιά τους σε κάθε στιγμή της ζωής τους, στα δύσκολα, αλλά και στα ευχάριστα.

Νωρίτερα, τα παιδιά των ιερέων και των υπαλλήλων της Μητρόπολης έψαλαν τα κάλαντα στους δύο Μητροπολίτες, στον Πρωτοσύγκελο Αρχιμ. Γεώργιο Χρυσοστόμου και στους υπόλοιπους ιερείς που υπηρετούν στα γραφεία της Μητροπόλεως Βεροίας και Ναούσης.

Επίσης, όλο το πρωινό της  Παραμονής της Πρωτοχρονιάς έψαλαν τα κάλαντα στον Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα Σύλλογοι από την Ημαθία, αλλά και μεμονωμένες ομάδες παιδιών, λαμβάνοντας πέρα από το καθιερωμένο «χαρτζιλίκι», εικόνες, ημερολόγια του 2010, αλλά και γλυκά.

 

Image

Εμφανίσεις: 58182
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!