Επίσκεψη Θεσσαλιώτιδος Κύριλλου στον Νομάρχη Λάρισας

ImageΤη δυνατότητα περαιτέρω συνεργασίας ανάμεσα στην Νομαρχία Λάρισας και στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων προκειμένου να προωθηθεί το φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας και να στηριχθούν ανήμποροι συνάνθρωποί μας συζήτησαν χθες ο Νομάρχης Λάρισας κ Λουκάς Κατσαρός και ο Μητροπολίτης της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κκ Κύριλλος.

Στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης στο Νομάρχη Λάρισας κ Λουκά Κατσαρό που πραγματοποίησε χθες ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Κύριλλος συνοδευόμενος από επιτροπή ιερέων της Μητρόπολής του είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον κ. Κατσαρό τις δυνατότητες ανάπτυξης συνεργασιών, ανάληψης πρωτοβουλιών και προώθησης από κοινού δράσεων για τη στήριξη πολιτών που αντιμετωπίζουν οικονομικά, κοινωνικά και οικογενειακά προβλήματα.


Ο κ Κύριλλος ευχαρίστησε τον κ .Κατσαρό για την αμέριστη και διαρκή συμπαράστασή του στο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Εκκλησίας και του ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Από την πλευρά του ο Νομάρχης Λάρισας κ Λουκάς Κατσαρός σε δηλώσεις του τόνισε: "Είναι ξεχωριστή η σημερινή ημέρα διότι έχουμε την ιδιαίτερη τιμή να μας επισκέπτεται ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κκ Κύριλλος.

Εμείς ως Νομαρχία Λάρισας μέσα από τη συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων επιδιώκουμε να βοηθήσουμε ανθρώπους που χρειάζονται τη ουσιαστικά τη βοήθεια μας.

Ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες, των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, που ταυτίζονται με την αγάπη και την ελπίδα, είναι ανθρώπινο χρέος μας να στηρίζουμε ανήμπορους ανθρώπους- συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας ή έχουν οικονομικές δυσκολίες" κατέληξε στις δηλώσεις του ο κ Κατσαρός.

Ο Νομάρχης δώρισε στον κ Κύριλλο το βιβλίο "Η χώρα των Λαπιθών" και του ευχήθηκε "καλή χρονιά με δύναμη και Υγεία"

Εμφανίσεις: 38400
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!