Η Ι.Μ. Πειραιώς στο πλευρό του Οικουμενικού Πατριαρχείου

ImageΕξ  αφορμής τών τουρκικών αντιδράσεων  δια την συνέντευξιν του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου προς το Αμερικανικό τηλεοπτικό δίαυλο CBS και την κορυφαία εκπομπή 60 minutes του Αμερικανού δημοσιογράφου Bob Simons, όπως ακριβώς δημοσιοποιήθησαν δια του Υπουργού Εξωτερικών της γείτονος κ. Νταβούτογλου, εκφράζομεν την απόλυτον στήριξιν του ευαγούς Κλήρου και του φιλοχρίστου λαού της καθ’ ημάς Ι. Μητροπόλεως Πειραιώς, Φαλήρου, Δραπετσώνας και Αγ. Ιωάννου Ρέντη προς τον πάνσεπτον Οικουμενικόν Θρόνον και τον πρωτιστεύοντα Πρωθιεράρχην της υπ’ ουρανόν Ορθοδοξίας Παναγιώτατον Οικουμενικόν Πατριάρχην Κωνσταντινουπόλεως- Νέας Ρώμης κ.κ. Βαρθολομαίον, ο Οποίος ενσαρκώνει τον υπέρατον θεσμόν του Πατριάρχου του Γένους.

Διαπρυσίως διακηρύσσομεν εις πάντα άνθρωπον καλής θελήσεως, ότι οι εκπαφρασθείσαι θέσεις του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου τυγχάνουν απολύτως αληθείς, μαρτυρούμεναι από την τραγική και αντιδημοκρατική και στρατοκρατική αντιμετώπιση του παλαιφάτου Οικουμενικού Θρόνου υπό της εγκληματικής αδιαλλαξίας της Τουρκικής Πολιτείας, την αποδεκάτιση της Ελληνικής ομογενείας και την βάναυση καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δια των αρπαγών και δημεύσεων των ιδιοκτησίας της Ελληνικής μειονότητος περιουσιών.

Διασαλπίζομεν ότι θέτομεν αυθωρεί τας μικράς μας ατελείς δυνάμεις εις την υπηρεσίαν του μαρτυρικού Φαναρίου και εντόνως εκφράζομεν την διαμαρτυρίαν μας δια την αμεταμέλητον στάσιν της Τουρκικής Πολιτείας η οποία αποδεικνύει δια της διαγωγής της ότι δεν έχει καμμίαν θέσιν εις την κοινωνίαν των ελευθέρων δημοκρατικών κρατών της Ηνωμένης Ευρώπης.

Εμφανίσεις: 40483
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!