Ονομαστήρια Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Σπυρίδωνα

ImageΜε λαμπρότητα και βυζαντινή μεγαλοπρέπεια εορτάστηκαν σήμερα τα ονομαστήρια του Γέροντος Μητροπολίτου Κεφαλληνίας

κ. Σπυρίδωνα στον ομώνυμο Ιερό Ναό Αργοστολίου με τη συμμετοχή ιερέων και ιεροδιακόνων της Ιεράς Μητροπόλεως του νησιού.

 

Χθες, στον Εσπερινό όσο και σήμερα στη Θεία Λειτουργία, οι Ιεροκήρυκες της Ιεράς Μητροπόλεως Κεφαλληνίας π. Φώτιος Γαβριελάτος και π. Σπυρίδων Πετεινάτος, αναφέρθηκαν στη βιωτή και στη δράση του Αγίου Σπυρίδωνα, συγχρόνως δε, στη σημαντική προσφορά του Γέροντος Μητροπολίτη Κεφαλληνίας, ο οποίος για 25 ολόκληρα χρόνια κρατεί επάξια το πηδάλιο της Μητρόπολης.

 

 

Συγκεκριμένα, θα αναφέρουμε δυο φράσεις από τα κηρύγματα των δύο ιεροκηρύκων, που εκφράζουν απόλυτα την προσφορά και το είναι του Μητροπολίτη Σπυρίδωνα,  «...ο Σεβασμιώτατος μας, είναι ο επίσκοπος της καρδιάς μας..», και «.. κανένας Επίσκοπος δεν διώκεται από τα παιδιά του ..».

 

Να σημειωθεί, ότι οι φράσεις αυτές πιστοποιούν ακράδαντα την αγάπη, την επικοινωνία, τον σεβασμό και την καλή πορεία που έχει ο ποιμενάρχης με τους ιερείς του, όλα αυτά τα χρόνια.

 

Τέλος, το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «Romfea.gr», εύχεται στον Μητροπολίτη κ. Σπυρίδωνα, είθε ο Πανάγαθος Θεός, να τον έχει υγειά, μακροημερεύονταν και ορθοτομούντα τον λόγον της σής αληθείας.

Εμφανίσεις: 44010
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!