Επίσκεψη Μητροπολίτη Πατρών στις φυλακές

ImageΣτα πλαί­σια των ποι­μα­ντι­κών ε­πι­σκέ­ψε­ών του στις Φυ­λα­κές του Α­γί­ου Στε­φά­νου στη Βιο­μη­χα­νι­κή ζώ­νη,

ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πα­τρών κ. Χρυ­σό­στο­μος βρέ­θη­κε για μια α­κό­μη φο­ρά κο­ντά στους φυ­λα­κι­σμέ­νους συ­ναν­θρώ­πους μας προχθές Παρασκευή, προς τους ο­ποί­ους α­πη­ύ­θυ­νε θερ­μά λό­για με την ευ­και­ρί­α των ε­ορ­τών της Θεί­ας Ε­πι­φα­νεί­ας και της ει­σό­δου στο νέ­ο έ­τος, α­να­φέρ­θη­κε ε­πί­σης στην α­γά­πη του Θε­ού προς τον άν­θρω­πο.

 

Τους μί­λη­σε για τη Γέν­νη­ση του Χρι­στού, για την α­ξιο­ποί­η­ση του χρό­νου, την κα­λυ­τέ­ρευ­ση της ζω­ής μας και για την με­τά­νοια. Τό­νι­σε τη συμ­με­το­χή στη ζω­ής της Εκ­κλη­σί­ας και α­ντάλ­λα­ξε α­πό­ψεις με πολ­λούς κρα­του­μέ­νους.

 

Ε­πί­σης, ο Σε­βα­σμιώ­τα­τος ευ­χή­θη­κε τα δέ­ο­ντα στον Διευ­θυ­ντή, στο λοι­πό Διοι­κη­τι­κό και άλ­λο προ­σω­πι­κό των Φυ­λα­κών.

 

Σε ό­λους προ­σφέρ­θη­καν γλυ­κί­σμα­τα, η­με­ρο­λό­για του 2008 και Ιε­ρές Ει­κό­νες.

Στους κρα­του­μέ­νους δό­θη­καν α­κό­μη εί­δη πρώ­της α­νά­γκης, ό­πως συμ­βαί­νει άλ­λω­στε κά­θε φο­ρά που ο κ. Χρυ­σό­στο­μος ε­πι­σκέ­πτε­ται το Σω­φρο­νι­στι­κό Κα­τά­στη­μα.

 

Στις φυ­λα­κές των Πα­τρών υ­πη­ρε­τεί με την ευ­λο­γί­α του Ε­πι­σκό­που μας, ο­μά­δα κλη­ρι­κών με ε­πι­κε­φα­λής τον π. Γε­ώρ­γιο Χρο­νό­που­λο, ε­φη­μέ­ριο του Ιε­ρού Να­ού Α­γί­ου Νι­κο­λά­ου Συ­χαι­νών.

 

Στο Να­ό του Α­γί­ου Ε­λευ­θε­ρί­ου των Φυ­λα­κών, τε­λού­νται οι Ιε­ρές Α­κο­λου­θί­ες και τα Ιε­ρά Μυ­στή­ρια της Ε­ξο­μο­λο­γή­σε­ως και της Θεί­ας Ευ­χα­ρι­στί­ας.

 

Ό­πως α­νέ­φε­ρε ο π. Γε­ώρ­γιος στον Σε­βα­σμιώ­τα­το, τις πα­ρα­μο­νές των Χρι­στου­γέν­νων  προ­σήλ­θαν πά­ρα πολ­λοί α­δελ­φοί μας στην Ιε­ρά Ε­ξο­μο­λό­γη­ση αλ­λά και στη Θεί­α Κοι­νω­νί­α.

 

Δεν εί­ναι λί­γες οι φο­ρές που ο κ. Χρυ­σό­στο­μος τε­λεί την Θεί­α Λει­τουρ­γί­α εις τον Να­ό του Α­γί­ου Ε­λευ­θε­ρί­ου.
Εμφανίσεις: 65584
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!