Τιμήθηκαν από τον Πατρών οι υπάλληλοι του Π.Π.Ν.Ρ.

ImageΜια εορταστική εκδήλωση, την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών

κ. Χρυσόστομος, έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα στο Αμφιθέατρο του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου.

 

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν από την Διοίκηση του Νοσηλευτικού Ιδρύματος επτά εργαζόμενοι οι οποίοι με αυτοθυσία κατέσβησαν πυρκαγιά που εκδηλώθηκε εις τα Γραφεία όπου στεγάζονται μέρος των Διοικητικών Υπηρεσιών  και δεν επέτρεψαν την επέκτασή της εις τους άλλους χώρους.

 

Το περιστατικό εκδηλώθηκε στις 24 Ιουνίου 2007 και οι τιμηθέντες είναι οι Ιωάννης Καράμπαμπας, Βασίλειος Νταγκουνάκης οι οποίοι ανήκουν εις το προσωπικό ασφαλείας και οι Βασίλειος Αρβανίτης (ηλεκτροτεχνίτης), Γεώργιος Παπαδημητρόπουλος (εργοδηγός), Παύλος Κάππος (υδραυλικός), Βασίλειος Δημόπουλος (ηλεκτροτεχνίτης), Ιωάννης Ματζουράνης (ηλεκτροτεχνίτης) οι οποίοι ανήκουν στο τεχνικό δυναμικό.

 

Ο Ποιμενάρχης της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών κ. Χρυσόστομος, αναφέρθηκε στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας και στις προσπάθειες που καταβάλλουν το επιστημονικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του μεγαλυτέρου και αρτιοτέρου Νοσηλευτικού Ιδρύματος της Νοτιοδυτικής Ελλάδος.

 

Ακόμη επαίνεσε και ευχαρίστησε τους συμπολίτες μας που τιμήθηκαν για την αυτοθυσία τους  και επεσήμανε ότι είναι πιστά και αφοσιωμένα τέκνα της Αγίας μας Εκκλησίας.

 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι από την έλευση του κ. Χρυσοστόμου στην Πάτρα, φρόντισε και τοποθέτησε οκταμελής ομάδα κληρικών που προΐσταται ο Αρχιμανδρίτης π. Χαρίτων Αθανασόπουλος και πραγματικά η προσφορά τόσο στον πνευματικό τομέα όσο και στον κοινωνικό είναι τεράστια.

 

Κατόπιν τον λόγο έλαβε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γαβριήλ Λιατσής ο οποίος επαίνεσε την προσπάθεια των τιμηθέντων και τους απεκάλεσε πρότυπα στην κοινωνία, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Σεβασμιώτατο για την συνεργασία και τη βοήθεια της τοπικής Εκκλησίας προς το Νοσηλευτικό Ίδρυμα.

 

Την οργάνωση της όλης εκδηλώσεως είχε αναλάβει οργανωτική επιτροπή που αποτελείτο από τον πανεπιστημιακό Καθηγητή της ΩΡΛ Παναγιώτη Γκούμα, τον Διοικητικό Διευθυντή Βασίλειο Δημόπουλο και την ιατρό Ασπασία Ρηγοπούλου.

 

Στο μουσικό πρόγραμμα παρουσίασαν η Δ/ντρια του Βιοχημικού Αννυ Ονουφρύου στην ερμηνεία και στο πιάνο η Σοφία Καραγιάννη.

 

Ακόμη λειτούργησε έκθεση ζωγραφικής του Καθηγητή Πνευμονολόγου Κωνσταντίνου Σπυρόπουλου.

 

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε το γεγονός, όταν ο κ. Λιατσής παρεκάλεσε την κα Αννυ Ονουφρύου να ερμηνεύσει το αγαπημένο Μικρασιάτικο τραγούδι του Μακαριωτάτου κ. Χριστοδούλου, το Τζιβαέρι.
Εμφανίσεις: 115741
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!