Δελτίο Τύπου - Μητρόπολη Κερκύρας

ImageΑύριο Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2008, η Ιερά Μητρόπολις Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων διοργανώνει το 1ο Μοναστικό Συνέδριο για τους Μοναχούς και της Μοναχές της Μητροπόλεως.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Ιερά Μονή Παντοκράτορος Αγίου Αθανασίου με ομιλητές τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Νεκτάριο και τον λόγιο Αγιορείτη Μοναχό π. Μωυσή, ενώ του Συνεδρίου θα προηγηθεί το πρωί η τέλεση Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2008 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νεκτάριος θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Κωτσέλα.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ

Η Ιερά Μητρόπολις Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων διοργανώνει εόρτια εκδήλωση την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2008 και ώρα και ώρα 6.30 το απόγευμα, με την ευκαιρία της μνήμης των Τριών Ιεραρχών, προστατών της παιδείας και των Γραμμάτων.

 

Στην εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Χρονίως Πασχόντων «Η ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ», επίσημος ομιλητής θα είναι ο διακεκριμένος λόγιος Αγιορείτης μοναχός, συγγραφέας και πνευματικός άνθρωπος π. Μωυσής, με θέμα: «Το νόημα του πόνου στη ζωή μας κατά τους Τρεις Ιεράρχες».

 

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει καλλιτεχνικά η Φιλαρμονική Εταιρία «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ», ενώ θα απευθύνουν χαιρετισμούς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων νήσων κ. Νεκτάριος και οι εκπρόσωποι των Αρχών του τόπου.

 

Στη συνέχεια η Ιερά Μητρόπολη θα παραθέσει μικρή δεξίωση προς τιμή των εκπαιδευτικών.
Εμφανίσεις: 56743
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!