6 τόνους λάδι στους πυροπαθείς η Ι.Μ.Αρκαλοχωρίου

ImageΗ Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου σε συνεργασία με   τους Παρέδρους των τοπικών διαμερισμάτων των Δήμων της Περιφέρειάς της, προέβη στη  συλλογή και αποστολή ελαιολάδου στους πυρόπληκτους της Πελοποννήσου.

 

Συγκεκριμένα απέστειλε 350 δοχεία ελαιόλαδου, ποσότητα που πλησιάζει στους 6 τόνους.

 

Στην προσπάθεια αυτή συμμετείχαν οι δήμαρχοι Αρκαλοχωρίου κ. Χαράλαμπος Γιαννόπουλος, Αστερουσίων κ. Βασίλειος Σκουλάς, Βιάννου κ. Μανώλης Κλαδάκης, Θραψανού κ. Μανώλης Λαδωμένος, Καστελλίου κ. Μανώλης Σμυρνάκης και Ν. Καζαντζάκη κ. Ρούσος Κυπριωτάκης.

 

Ο κ. Μανώλης Γαβαλάς, Πρόεδρος της Ε.Α.Σ.Η., παρέλαβε το συγκεντρωθέν ελαιόλαδο και το αντικατέστησε με αντίστοιχη αρίστης ποιότητας τυποποιημένου.

 

Την αποσταλείσα ποσότητα ελαιολάδου συνόδευσαν εκ της Ιεράς Μητροπόλεως ο Πανοσ. Αρχιμ. Θεολόγος Αλεξανδράκης και ο Αιδεσ. Πρεσβ. Νικήτας Καπελλάκης, οι οποίοι την παρέδωσαν στην Ιερά Μητρόπολη Τριφυλλίας και Ολυμπίας στο χωριό Ζαχάρω την Παρασκευή 04-04-2008.

 

Εμφανίσεις: 81308
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!