Blog "Απόψεις Αναγνωστών" νέα ενότητα απο την Romfea.gr

ImageΓια πρώτη φορά το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Romfea.gr, δημιούργησε πιλοτικά μια καινούργια ενότητα

με τίτλο «Απόψεις Αναγνωστών», μετά από την προτροπή δεκάδων αναγνωστών.

 

Ο αναγνώστης πάντα επώνυμα μπορεί να μας στέλνει στο παρακάτω email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) , τις απόψεις αλλά και το σχόλιο του, σχετικά με την εκκλησιαστική επικαιρότητα, αλλά και αν έχει κάποια είδηση που δεν έπεσε στην αντίληψη μας.

 

Επίσης σας ενημερώνουμε πως οι απόψεις σας θα εξετάζονται, και κάποιες από αυτές θα δημοσιεύονται πάντα με το όνομα σας στην Romfea.gr και στην Ενότητα « Απόψεις αναγνωστών», για τις οποίες το Πρακτορείο δεν φέρει καμία ευθύνη.

 

Θα σας παρακαλέσουμε αγαπητοί αναγνώστες της Romfea.gr τα κείμενα σας που ίσως να δημοσιευτούν στο Πρακτορείο, να μην ξεπερνούν τις 150 με 200 λέξεις για να είναι ευανάγνωστα και να μην κουράζουν τον αναγνώστη.

 

Έτσι συμβάλεις και εσύ στην σωστή και έγκυρη Εκκλησιαστική Ενημέρωση.

 

 

Με εκτίμηση

Romfeaapopseis.blogspot.com
Εμφανίσεις: 66385
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!