Επίσκεψη στα Ιεροσόλυμα η Ι.Μ.Τρίκκης και Σταγών

Image
Ο Τρίκκης κ Σταγών Αλέξιος
Από την Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών γίνεται γνωστό ότι στα πλαίσια του Ποιμαντικού ενδιαφέροντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Αλεξίου, εντάσσεται και υπό την μέριμνα του διοργάνωσις προσκυνηματικής εκδρομής στους Αγίους Τόπους.

 

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Θεομητορικής εορτής της Κοιμήσεως και εις ουρανούς μεταστάσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος κ. Αλέξιος θα ηγηθεί πολυμελούς ομίλου κληρικών και λαϊκών επαρχιωτών του, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν κατά την εξαήμερον προσκυνηματικήν εκδρομήν τον Πανίερον Ναό της Αναστάσεως, τη Βηθλεέμ, τις Ιερές Μονές των Αγίων Σάββα και Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου, το όρος Θαβώρ, την Κανά, τον Ιορδάνη ποταμό, τη Γεσθημανή , την Ιερά Μονή Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου, τη Βηθανία και άλλα μέρη που αγίασαν οι ωραίοι πόδες του ευαγγελισθέντος την ειρήνην Κυρίου μας, αλλά και να λάβουν την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχου της Αγίας Πόλεως Ιερουσαλήμ κ. Θεοφίλου.

 

Η Ιερά αποδημία της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών στους Αγίους Τόπους, θα πραγματοποιηθεί από την Κυριακή 24 Αυγούστου ως και την Παρασκευή 29 Αυγούστου.
Εμφανίσεις: 45470
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!