«Οι Γιατροί του Κόσμου» στον Άγιο Αθανάσιο Οξυλίθου

ImageΗ Ενορία του Αγίου Αθανασίου Οξυλίθου Ευβοίας, έχοντας την συναίσθηση του χρέους της Εκκλησίας απέναντι στους ενορίτες της,

προσπαθεί με κάθε τρόπο να έχει ζωντανή και καθημερινή την παρουσία της, αλλά και έντονο το ενδιαφέρον της ανάμεσα στους ενορίτες της .

 

Έτσι μετά από πρόσκληση του Αιδεσιμωτάτου π. Γεώργιου Ε. Νάνου, ομάδα οφθαλμιάτρων, με επικεφαλής τον Ιατρό κ. Οδυσσέα Καραγκούνη, επισκέφτηκαν με την κινητή μονάδα «ΙΡΙΣ» το Αγροτικό Ιατρείο Οξυλίθου, το διήμερο 2 και 3 Σεπτεμβρίου και εξέτασαν συνολικά 154 άτομα.

 

Η Κινητή Οφθαλμολογική Μονάδα «ΙΡΙΣ» που λειτουργεί με την ευγενική υποστήριξη της ALPHA BANK και είναι χορηγία του Ιδρύματος «Σταύρος Σ. Νιάρχος», πραγματοποιεί επισκέψεις σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας με σκοπό το διαγνωστικό και προληπτικό οφθαλμολογικό έλεγχο του γενικού πληθυσμού.

 

Τέλος, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Καθεδρικού Ναού του Αγίου Αθανασίου Οξυλίθου, δια του εφημερίου, επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους μας βοήθησαν σημαντικά για την κάλυψη και την ενέργεια αυτή, που είναι η πρώτη τέτοια ενέργεια, στα τελευταία χρόνια.

Εμφανίσεις: 42529
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!