Εγκαίνια Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως Χαλανδρίου

Image
Ο Ιερός Ναός της Μεταμόρφωσης
Τα πρώτα Εγκαίνια της Αρχιεπισκοπείας του θα τελέσει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος Β΄,

την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008.

 

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος πρόκειται να τελέση τα εγκαίνια του Ιερού Ενοριακού Ναού, της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χαλανδρίου.

 

Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30 θα γίνει ο Μέγας Εσπερινός των Εγκαινίων, χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Βελεστίνου κ. Δαμασκηνού, Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

 

Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 06:30 θα γίνει ο Όρθρος, στις 08:00 θα γίνει η Ακολουθία των εγκαινίων, υπό του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β΄, συμπαρισταμένων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολίτων Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Θερμοπυλών κ. Ιωάννου.

 

Στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί επί του καθαγιασθησομένου Θυσιαστηρίου , πανηγυρική και πολυαρχιερατική πρώτη Θεία Λειτουργία.

 

Επίσης καθ΄ όλην την μετά τα Ιερά Εγκαίνια εβδομάδα από της 07:00 μέχρι και της 09:00 το πρωί, θα τελείται Θεία Λειτουργία επί της καθαγιασθησομένης Αγίας Τραπέζης του Ναού.

 

Τέλος να αναφερθεί πως Προϊστάμενος του Ιερού Ναού της Μεταμορφώσεως Χαλανδρίου, είναι ο Αρχιμανδρίτης π. Αλέξιος Πετρίδης, ο οποίος με πολύ ζήλο και αγάπη τελεί σπουδαίο ποιμαντικό και φιλανθρωπικό έργο.

Εμφανίσεις: 119014
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!