Ο Πατρών Χρυστόστομος θα επισκεφθεί το Φανάρι

ImageΜε προορισμό το Φανάρι θα αναχωρήσει αεροπορικώς την ερχομένη Τρίτη 9 Ιουνίου ο Σεβασμιώτατος

Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, επικεφαλής πενήντα περίπου Πατρινών, με σκοπό να παραστούν στις θρησκευτικές εκδηλώσεις που θα κορυφωθούν την Πέμπτη 11 Ιουνίου, όπου η Αγία μας Εκκλησία τιμά την Ιερά Μνήμη του Αποστόλου Βαρθολομαίου και ο Πατριάρχης του Γένους εορτάζει τα ονομαστήριά του.

 

Τον κ. Χρυσόστομο θα συνοδεύουν μεταξύ άλλων ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Ομπλού π. Νεκτάριος Κωτσάκης, ο προϊστάμενος των Μ.Μ.Ε. της Ι.Μ. Πατρών Αρχιμανδρίτης π. Χρύσανθος Στελλάτος, ο προϊστάμενος του Μητροπολιτικού μας Ναού π. Αμβρόσιος Γκουρβέλος, ο Ιεροκήρυξ της Ι.Μ. Πατρών Αρχιμανδρίτης π. Αρτέμιος Αργυρόπουλος, ο προϊστάμενος του Ι. Ν. Αγίας Ειρήνης Αρχιμανδρίτης π. Ειρηναίος Σωτηρόπουλος, ο προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίας Σοφίας Πρωτοπρεσβύτερος  π. Ερμόλαος Μασσαράς, ο προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίου Ανδρέου Εγλυκάδος π. Κων/νος Αθανασόπουλς, ο προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Πατρών π. Ανδρέας Γεωργακόπουλος, οι μοναχές Πελαγία και Καλλινίκη της Ι.Μ. Προφήτου Ηλιού, Νεκταρία, Θέκλα και Αγάθη της Ι.Μ. Παναγίας Ελεούσης κ.α. Αναμένεται να επιστρέψουν την Παρασκευή 12 Ιουνίου. 
Εμφανίσεις: 40050
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!