Γηροκομείο εγκαινίασε η Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου

Η Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου εγκαινίασε τη Νηστικάκειο Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Πολυθέας Καστελλίου.

 

Πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός για την ενδοχώρα του Ηρακλείου καθώς ξεκινάει τη λειτουργία του ένα ευαγές ίδρυμα, το μοναδικό στην ευρύτερη περιοχή, το οποίο θα μπορεί να φιλοξενήσει και να παράσχει υψηλές υπηρεσίες πρόνοιας και περίθαλψης σε 46 ηλικιωμένους.

 

 

Τον αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, παρόντος του Σεβ. Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου. Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Κρήτης κ. Σ. Τσόκας, ο π. Υπουργός κ. Μ. Κεφαλογιάννης, οι Βουλευτές Ηρακλείου κ. Κ. Μπαντουβάς, κα Μ. Σκραφνάκη και κ. Μ. Στρατάκης, ο Δήμαρχος Καστελλίου κ. Μανόλης Σμυρνάκης, η Αντινομάρχης Ηρακλείου κ. Ε. Κακουδάκη, ο π. Νομάρχης Ηρακλείου κ. Δ. Σαρρής, ο Διοικητής της 133 ΣΜ Καστελλίου Σμήναρχος κ. Κ. Σαρρής, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Ηρακλείου Πύραρχος κ. Κ. Παπαδογιαννάκης, ο Διοικητής του Α.Τ. Καστελλίου Αστυν. Υποδιευθ. κ. Στ. Πιτσόνης, φορείς του Καστελλίου και πλήθος κόσμου από τη γύρω περιοχή.

 

Η ανέγερση της Νηστικακείου Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από το ΠΕΠ Κρήτης 2000-2006, έπειτα από την προσωπική συμβολή του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Κρήτης κ. Σ. Τσόκα, ο δε Υπουργός ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. κ. Γ. Σουφλιάς επιχορήγησε το έργο με το ποσό των 250.000,00 €.

Εμφανίσεις: 89079
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!