Τα λείψανα του Οσίου Δαυίδ στο Πρ.Ηλία Αγ. Παρασκευής

ImageΑπό τον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Αγίας Παρασκευής Αττικής σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 17 Ιουλίου ανήμερα της εορτής της Αγίας Οσιοπαρθενομάρτυρος Μαρίνης και ώρα 7:00 μ.μ. θα γίνει η επίσημη Υποδοχή των Ιερών Λειψάνων του Οσίου Δαυίδ στη συμβολή των οδών Πελοποννήσου και Ειρήνης χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Βελεστίνου κ.κ. ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ.

 

Θα ακολουθήσει στις 7:30 μ.μ. Δέηση - Παράκληση προς τον Όσιο Δαυίδ  και στις 9:00 μ.μ. Ιερά Αγρυπνία μέχρι 2ας πρωινής.

 

Επίσης την Κυριακή 19 Ιουλίου παραμονή Εορτής του Προφήτου Ηλιού και ώρα 7:00 π.μ. θα τελεσθεί Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος  του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ.κ. ΔΑΝΙΗΛ.

 

Το απόγευμα της ιδίας ημέρας και ώρα 7:30 μ.μ. θα τελεσθεί Μέγας και Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος  του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ.κ. ΔΑΝΙΗΛ επί τη μνήμη του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου, και στη συνέχεια στις 9:00 μ.μ. θα γίνει η Ιερά Λιτάνευση της Εικόνος του Προφήτου Ηλιού και των Ιερών Λειψάνων των Αγίων Αναργύρων και της Αγίας Αικατερίνης δια των οδών Προφ. Ηλιού, Πελοποννήσου, Ναυπακτίας, Επτανήσου, Πατρ. Γρηγορίου Ε΄, Πελοποννήσου, Προφ. Ηλιού -Ι. Ναός.

 

Την Δευτέρα 20 Ιουλίου ανήμερα της Εορτής του Προφήτου Ηλιού  και ώρα 7:00 π.μ. θα τελεσθεί Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ.

 

Την Τρίτη 21 Ιουλίου και ώρα 11:00 π.μ. θα τελεσθεί Ιερά Παράκληση προς τον Όσιο Δαυίδ και στη συνέχεια θα γίνει η Αναχώρηση των Ιερών Λειψάνων του Οσίου Δαυίδ. 
Εμφανίσεις: 72714
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!