Τριετές Μνημόσυνο για Κορίνθου Παντελεήμονα

ImageΑπό την Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου ανακοινώνεται ότι την 16ην Αυγούστου 2009 συμπληρώνονται τρία χρόνια από την εις Κύριον εκδημίαν του αοιδίμου Μητροπολίτου Κορίνθου κυρού ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ (Καρανικόλα).

 

Την Κυριακή 9ην Αυγούστου 2009 εις τον Ιερόν Καθεδρικόν Ναόν του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο θα τελεσθή τριετές Αρχιερατικόν Μνημόσυνον υπό του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αειμνήστου Μητροπολίτου κυρού ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ, ο οποίος επί τεσσαράκοντα και εν έτη εποίμανε την Ιεράν μας Μητρόπολιν.

 

Η συμμετοχή των πιστών κρίνεται απαραίτητος διά να συμπροσευχηθούν μαζί μας, όπως ο Αρχηγός της Ζωής και του θανάτου Κύριος ημών Ιησούς Χριστός αναπαύη την ψυχήν αυτού εν χώρα ζώντων.

 

Την δέ Κυριακήν 16ην Αυγούστου ε.ε. (ημέραν του θανάτου του) θα τελεσθούν επίσης εις όλους τους Ιερούς Ναούς της Μητροπολιτικής μας Επαρχίας επιμνημόσυνα Τρισάγια υπέρ μακαρίας μνήμης και αιωνίου αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτου Κορίνθου.

 

Άς είναι η μνήμη του αιωνία !. 
Εμφανίσεις: 49673
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!