Η Μητρόπολις Κισάμου στηρίζει τον Πρωταθλητισμό

IMG 9341a

Το Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Σκακιού  Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας φιλοξενήθηκε για ένα τριήμερο (4-6 Απριλίου) στους χώρους του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου & Σελίνου, στην Κίσαμο.

Ευθύνη οργάνωσης της Παγκρήτιας αυτής δράσης είχε ο Αθλητικός Όμιλος Κισάμου.

Το Πρωτάθλημα, σύμφωνα με την Πρόεδρο του Ομίλου κ. Παπαδάκη Μαρία, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς μετείχαν οκτώ ομάδες απ΄ όλη την Κρήτη με περισσότερους από εκατό Αθλητές που έλαβαν μέρος στο ομαδικό αυτό πρωτάθλημα.

Η Πρόεδρος του Α.Ο.Κ. ευχαρίστησε τον  Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κισάμου & Σελίνου κ. Αμφιλόχιο, ο οποίος όπως είπε, πάντοτε στηρίζει τις δράσεις του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου και έρχεται αρωγός στις προσπάθειες του.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Αμφιλόχιος εξέφρασε την χαρά του για την Παγκρήτια αυτή διοργάνωση στην Κίσαμο καθώς, όπως σημείωσε, χρειάζεται να δίδεται και στην περιφέρεια η δυνατότητα οργάνωσης δράσεων τέτοιου επιπέδου και είναι χρέος όλων (Φορέων & Προσώπων) να ενισχύουν και στηρίζουν ανάλογες προσπάθειες.

«Το σκάκι, σημείωσε ο Σεβασμιώτατος είναι πνευματικό άθλημα καθώς καλλιεργεί και ασκεί τον νου του αθλητή και όχι μόνον το σώμα του. Σε εποχές τέτοιας και τόσης απαξίωσης και πνευματικής πτωχείας η ενασχόληση με δημιουργικές πνευματικές δράσεις, όπως το σκάκι, δίδει μηνύματα αισιοδοξίας και ελπίδας για το παρόν και το μέλλον του τόπου και της κοινωνίας μας. Ευχή μας είναι, αυτός ο πολιτισμός της ευγενούς άμιλλας και πνευματικής καλλιέργειας να γίνει κτήμα και στόχος όλων μας», κατέληξε ευχόμενος σε Αθλητές, Συλλόγους και Ομάδες νικηφόρους αγώνες στην ζωή και Καλή Ανάσταση.

Εμφανίσεις: 51877
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!