Δημιούργησαν σύγχυση στο 'Αγιον Όρος για τον Ηγούμενο της Δοχειαρίου

ImageΓια περίπου 35 λεπτά το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Romfea.gr, είχε αναρτήσει είδηση για την κοίμηση του Ηγουμένου της Ιεράς Μονή Δοχειαρείου Αρχιμ. Γρηγορίου.

Επισημαίνουμε ωστόσο πως άγνωστος τηλεφώνησε στην Ιερά Επιστασία, χρησιμοποιώντας την ιδιότητα του Δοχειαρίτη μοναχού ενημερώνοντας ότι εκοιμήθη ο Ηγούμενος της Μονής.

Η Romfea.gr ενημερώθηκε άμεσα από το Άγιον Όρος για το εν λόγω γεγονός, γι΄αυτό και προέβη στη δημοσίευση της είδησης.

Στη συνέχεια άνθρωποι της Επιστασίας τηλεφώνησαν στο Μοναστήρι της Δοχειαρίου, για να ενημερωθούν σχετικά με την κοίμηση του Ηγουμένου.

Τότε έμειναν έκπληκτοι όταν ενημερώθηκαν ότι ο Ηγούμενος Γρηγόριος,  είναι πολύ καλά στην υγεία του, ενώ δεν γνώριζαν τίποτα για την φάρσα.

Να αναφερθεί ότι είχαν ήδη ενημερωθεί και οι Καθηγούμενοι των Ιερών Μονών του Αγίου Όρους, για την "κοίμηση" του αδελφού τους Γρηγορίου.

Η Romfea.gr άμεσα απέσυρε το δημοσίευμα, έχοντας πέσει θύμα παραπληροφόρησης, από κάποιους που παίζουν μέχρι και με τις ζωές Ηγουμένων.

Εμφανίσεις: 54267
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!