Αιμόφυρτος Γεωργιανός στις Καρυές του Αγίου Όρους

Karies Agion OrosΣε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, αλλοδαπός, ηλικίας 31 ετών, ο οποίος βρέθηκε χθες το βράδυ, αιμόφυρτος, στις Καρυές Αγίου Όρους, φέροντας πολλαπλά τραύματα στην κοιλιακή και θωρακική χώρα.

Ο άτυχος άνδρας, υπήκοος Γεωργίας, εντοπίστηκε από διερχόμενους κοντά στο Κέντρο Υγείας Καρυών.

Μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Πολυγύρου Χαλκιδικής, αλλά λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι ο 31χρονος, που εργαζόταν στην περιοχή, έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας και εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τα κίνητρα του δράστη ή των δραστών.

Την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε το Α.Τ. Αγίου Όρους.

 Νεότερη ενημέρωση:

Έναν Γεωργιανό υπήκοο, 29 ετών, συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές ως δράστη του αιματηρού επεισοδίου σε βάρος ομοεθνούς του, 31 ετών, στις Καρυές του Αγίου Όρους.

Ο φερόμενος ως δράστης αναμένεται να μεταχθεί την Τρίτη στην εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για να του απαγγελθούν οι κατηγορίες.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, οι δύο άνδρες δούλευαν ως εργάτες στο Άγιον Όρος.

Την Κυριακή το απόγευμα, συναντήθηκαν και, σε κατάσταση μέθης, για λόγους που ερευνώνται, άρχισαν να διαπληκτίζονται.

Ο καβγάς κατέληξε σε συμπλοκή, κατά την οποία, ο 29χρονος, οπλισμένος με μαχαίρι, επέφερε στο θύμα του σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή και θωρακική χώρα.

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την εξιχνίαση της υπόθεσης κατέληξαν γρήγορα και μέσα από μαρτυρικές καταθέσεις στον 29χρονο, ο οποίος κατά την προανάκριση ομολόγησε τις πράξεις του.

Εμφανίσεις: 50476
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!