Η Μεγίστη Λαύρα υποδέχθηκε τον Πατριάρχη Μόσχας (ΦΩΤΟ)

laura

ROMFEA.GR | Την Ιερά Μεγίστη Μονή Λαύρας επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Κύριλλος.

Ο Πατριάρχης Κύριλλος και η συνοδεία του επισκέφθηκε την Μεγίστη Λαύρα, συνοδευόμενος από τον Εκπρόσωπο του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Μητροπολίτη Μιλήτου κ. Απόστολο και τον Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους κ. Αρίστο Κασμίρογλου.

Τον Προκαθήμενο της Ρωσικής Εκκλησίας υποδέχθηκε ο Ηγούμενος της Μονής, Αρχιμ. Πρόδρομος, ο οποίος τον καλωσόρισε στο Μοναστήρι.

Αμέσως μετά στο Καθολικό τελέστηκε σύντομη Δοξολογία, ενώ στη συνέχεια αντηλλάγησαν λόγια αδελφικής αγάπης και από τις δύο πλευρές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρατεθημένο φαγητό στην τράπεζα της μονής, έκανε ο γνωστός για την γνώση του στη μαγειρική π. Επιφάνιος Μυλοποταμινός.

Αυτή την ώρα ο Πατριάρχης Μόσχας επισκέπτεται την Ι.Μ. Ιβήρων, όπου εκεί ενώπιον της εικόνας της Παναγίας της Πορταϊτισσας θα διαβάσει τους χαιρετισμούς.

Φωτογραφίες: Θεολογός Μοναχός, Λαυριώτης

laura1

laura2

laura3

laura4

laura5

laura6

laura7

laura8

Εμφανίσεις: 124645
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!