Επίσκεψη Καμμένου στο Άγιον Όρος

panos-kammenos-agio-oros

Το Άγιον Όρος επισκέπτεται από χθες το πρωί ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Αρχικά προσκύνησε στην Ιερά Μονή Ξηροποτάμου και στη συνέχεια επισκέφθηκε τη Σκήτη της Αγίας Αννης.

Συνοδευόμενος από τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του στη Βουλή κα πρώην βουλευτή Λέσβου Γιάννη Γιαννέλη και τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου του κόμματος Γιώργο Κούσουλα, ο κ. Κομμένος είχε μακράς διάρκειας συνομιλίες με τους μοναχούς.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αθωνική Πολιτεία, οι σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας αλλά και όλες οι τρέχουσες εξελίξεις στην ελληνική κοινωνία.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που επισκέπτεται τακτικά το Αγιον Ορος, παρακολούθησε τον κατανυκτικό εσπερινό, διανυκτέρευσε σε κελί κοντά στη Σκήτη της Αγίας Αννης, ενώ τα ξημερώματα θα παρακολουθούσε στον όρθρο και στη θεία λειτουργία.

Για σήμερα είναι προγραμματισμένο να επισκεφθεί τη Μονή Βατοπαιδίου. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα το Περιβόλι της Παναγιάς επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τοίπρας, ενώ την πρόθεσή του να πράξει άμεσα το ίδιο εξέφρασε πριν από λίγες μέρες και ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Εμφανίσεις: 74012
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!