Πλειάδα Ιεραρχών στο πλευρό του Ηγουμένου Εφραίμ

areios pagos

Του Αιμίλιου Πολυγένη


Στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων έχει προσδιοριστεί για σήμερα η έναρξη της δίκης για την υπόθεση των ανταλλαγών μεταξύ της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου και του Δημοσίου.

Στο δικαστήριο αυτή την ώρα σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr βρίσκονται στο πλευρό του Ηγουμένου Εφραίμ, πλειάδα Ιεραρχών, Καθηγουμένων, Κληρικών και Μοναχών.

Μεταξύ άλλων παρών είναι ο Μητροπολίτης Προικονήσου κ. Ιωσήφ, ο Μητροπολίτης Μαντινείας κ. Αλέξανδρος, ο Μητροπολίτης Φλωρίνης κ. Θεόκλητος, ο Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος, ο Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος, ο Μητροπολίτης Λευκάδος κ. Θεόφιλος, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας κ. Νικόλαος, ο Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος, ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως κ. Βαρνάβας, ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, Κηρυνείας Χρυσόστομος και ο Μητροπολίτης Κίτρους κ. Γεώργιος.

Επίσης το παρών έδωσαν ο Εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριαρχείου Μητροπολίτης Ανδριανουπόλεως κ. Αμφιλόχιος και ο Εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας Μητροπολίτης Γουινέας κ. Γεώργιος.

Τελικά η δίκη για την υπόθεση της Ι.Μ. Βατοπαιδίου αναβλήθηκε για τις 23 Μαρτίου όπως είχαμε αναφέρει και νωρίτερα, ώστε να βρεθεί κατάλληλη αίθουσα.

diki-1

diki-2

diki-3

diki-4

diki-5

diki-6

diki-7

diki-8

diki-9

diki-10

diki-11

diki-12

diki-13

Εμφανίσεις: 109845
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!