Επιβεβαίωση Romfea.gr: Απέσυραν την επίμαχη τροπολογία

bouli

Του Αιμίλιου Πολυγένη

Απέσυρε τελικώς η κυβέρνηση, όπως είχε αποκαλύψει πρώτη η Romfea.gr, την επίμαχη τροπολογία που απαγόρευε τον διαχειριστικό - δημοσιονομικό έλεγχο σε εκκλησιαστικά νομικά πρόσωπα χωρίς την κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Παιδείας.

Δύο ημέρες πριν το εκκλησιαστικό πρακτορείο ειδήσεων Romfea.gr σας είχε ενημερώσει πως στο Μέγαρο Μαξίμου συνεργάτες του Πρωθυπουργού θεωρούσαν τελειωμένο το ζήτημα και η επίμαχη τροπολογία (που είχε φέρει στη δημοσιότητα η "Εφημερίδα των Συντακτών") θα αποσυρόταν.

Πράγματι σήμερα τόσο στη ΝΔ όσο και στο ΠΑΣΟΚ αποφάσισαν να αποσύρουν την τροπολογία αφού θα γινόταν αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης ένα ζήτημα άνευ ουσίας που δεν ωφελεί την Εκκλησία αλλά δημιουργεί μόνο εντυπώσεις, καθώς η συγκεκριμένη τροπολογία δεν σταματά κανέναν έλεγχο του ΣΔΟΕ, ούτε τον έλεγχο που μπορεί να προκαλέσει μία εισαγγελική παραγγελία, εάν προκύψουν ατασθαλίες σε ένα εκκλησιαστικό ίδρυμα.

Διαβάστε το ρεπορτάζ της Romfea.gr που επιβεβαίωσε σήμερα η κυβέρνηση - ΕΔΩ -

Εμφανίσεις: 73599
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!